Interieurontwerp Vught laten maken

Wilt u graag een prachtig interieur voor uw woning in Vught? Met onze 40 jaar ervaring in het inrichten van luxewoningen in Brabant, zijn wij de ideale partner om u te helpen met een interieurplan dat bij u past. Onze ervaren interieurontwerpers komen vanuit onze studio in Breda naar u toe om uw wensen te bespreken en een plan te creëren dat perfect past bij uw woonsituatie. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere meubels die Artistiek zo kenmerken, dus u kunt erop vertrouwen dat uw interieur uniek en persoonlijk zal zijn.

Interieurontwerp Vught aanvragen

Heeft u advies nodig over het inrichten van uw interieur? Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen!

Interieur op maat Vught

Bent u op zoek naar een uniek en op maat gemaakt interieur voor uw woning in Vught? Met bijna 40 jaar ervaring in het creëren van maatwerk interieurplannen voor particulieren, kunnen de interieurontwerpers van Artistiek u helpen. Onze op maat gemaakte interieurplannen passen perfect bij uw wensen en behoeften. Wij zijn gespecialiseerd in interieurontwerp voor woningen in de regio Brabant en staan bekend om onze bijzondere meubels die in onze eigen laswerkplaats, houtwerkplaats, elektro werkplaats en meubelstoffeerderij in Oosterhout worden gemaakt. Onze ontwerpen omvatten unieke meubels, verlichting en tapijten, waarmee wij uw huis tot in de puntjes kunnen inrichten. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij uw droominterieur werkelijkheid kunnen maken.

Werkwijze interieurontwerp

Bent u op zoek naar inspiratie voor uw interieurplan in Vught? U bent van harte welkom om onze studio te bezoeken en kennis te maken met onze mooie meubels. Tijdens deze kennismaking bespreken we graag uw wensen en ideeën.

Als u ons vraagt om een plan te maken voor uw hele woning in Vught, meten we deze nauwkeurig in en creëren we een op maat gemaakt interieurplan binnen ongeveer drie weken. U ontvangt van ons een 3D interieur rendering die u gemakkelijk kunt delen met vrienden en familie via een handige QR-code. Zo kunt u zich alvast een beeld vormen van hoe uw nieuwe interieur eruit zal zien! Neem vandaag nog contact met ons op om uw interieurplannen te bespreken en inspiratie op te doen

Realisatie van ons interieurontwerp

Hebben wij uw interieurwensen begrepen en een passend plan gemaakt voor uw woning in Vught? Dan begint het leukste deel! U bent van harte welkom om bij onze studio in Breda langs te komen. Bart en Ellen verwelkomen u met een goed glas wijn en nemen u mee naar de showroom. Hier kunt u samen met Ellen de stoffen en materialen kiezen die het beste bij u passen, waarna wij voor u aan de slag gaan.

Ons eigen team zal de gordijnen, tafels, meubels en verlichting bij u thuis leveren en installeren. U hoeft helemaal niets te doen, wij ontzorgen u volledig.

Wij leveren uw woning volledig gestyled op en gebruiken hiervoor ook uw eigen spullen. Wanneer wij vertrekken, is uw huis weer helemaal van u en kunt u ontspannen een glas wijn drinken in uw vernieuwde woonkamer. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van uw droominterieur.