Interieuronwerp van Artistiek

Lees hier alles over onze interieurontwerpen op maat

Benieuwd geworden naar onze interieurplannen?

Bezoek onze showroom of laat uw gegevens hieronder achter en wij nemen contact met u op

Interieurontwerpers Bart en Ellen

Bent u op zoek naar ervaren en getalenteerde interieurontwerpers die uw interieurwensen tot leven kunnen brengen? Maak kennis met Bart en Ellen, een dynamisch duo van gepassioneerde interieurontwerpers met een schat aan ervaring en creativiteit.

Met hun gedeelde passie voor interieurontwerp en oog voor detail hebben Bart en Ellen talloze klanten geholpen bij het transformeren van hun interieurs in inspirerende en functionele ruimtes. Ze begrijpen dat uw huis of bedrijf een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijkheid en stijl, en ze zijn vastberaden om een interieur te creëren dat perfect aansluit bij uw visie.

Unieke visie voor uw maatwerk interieur

Kom elke vrijdag en zaterdag onder het genot van een goed glas wijn naar de showroom in Breda. Bart van Bekhoven en Ellen Merkx nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en werken nauw met u samen om een op maat gemaakt ontwerp te creëren dat voldoet aan uw verwachtingen.

Met hun uitgebreide kennis van kleuren, materialen, meubels en accessoires kunnen Bart en Ellen een breed scala aan interieurstijlen aanpakken. Of u nu een moderne en strakke look wilt, een warme en gezellige sfeer wilt creëren of een eclectisch design wilt omarmen, zij zullen de juiste elementen samenbrengen om een harmonieus geheel te vormen.

Bekijk hier een 3D interieur animatie gemaakt door Artistiek

Van plan tot realisatie:

Bezoek de showroom van Artistiek en transformeer uw woning met onze sjiek industriële stijl

Bij Artistiek hebben we een unieke sjiek industriële stijl ontwikkeld die moeiteloos opgaat in verschillende interieurstijlen, zoals landelijk, klassiek, modern en meer. We begrijpen dat uw interieur een weerspiegeling moet zijn van uw persoonlijkheid en dat het harmonieus moet opgaan in de bestaande omgeving. Daarom bieden wij op maat gemaakte interieurontwerpen die u de vrijheid geven om uw eigen stijl te omarmen, terwijl u profiteert van de veelzijdigheid van onze ontwerpen.

Of u nu een landelijke sfeer wilt creëren met warme houttinten en rustieke accenten, een klassiek interieur wilt met elegante details en verfijnde materialen, of een moderne uitstraling wilt met strakke lijnen en minimalistische elementen, onze sjiek industriële stijl past zich aan aan uw wensen. We geloven in het creëren van een tijdloze esthetiek die meegaat met de trends, maar ook een duurzame basis vormt voor uw interieur.

Door een bezoek te brengen aan onze showroom kunt u persoonlijk ervaren hoe onze sjiek industriële stijl een toegevoegde waarde kan zijn voor uw interieur. U zult versteld staan van de diverse mogelijkheden die we bieden, van op maat gemaakte meubelstukken en verlichting tot accessoires en bijzondere tapijten. Bart en Ellen zullen u begeleiden bij het ontdekken van de perfecte combinatie van materialen, kleuren en texturen om een unieke en harmonieuze sfeer te creëren.

Of u nu al een specifieke interieurstijl heeft waarin u onze sjiek industriële elementen wilt integreren, of als u op zoek bent naar inspiratie en begeleiding, wij staan voor u klaar. Onze showroom is de ideale plek om onze ontwerpen in het echt te bekijken en een gevoel te krijgen voor de mogelijkheden. Samen zullen we uw interieur transformeren en een ruimte creëren die zowel stijlvol als functioneel is.

Wat kost een interieurontwerp bij Artistiek?

Als u ervoor kiest om uw interieurplannen bij Artistiek uit te voeren door onze meubels en accessoires af te nemen, brengen we helemaal geen kosten in rekening voor het interieurontwerp. Dat klopt, het ontwerp zelf is gratis wanneer u de producten uit het ontwerp uiteindelijk bij ons afneemt. Dit stelt u in staat om te profiteren van onze expertise en creativiteit zonder extra kosten.

Voor degenen die op zoek zijn naar alleen een interieurontwerp en wat keuzehulp bij de uitvoering ervan, bieden wij betaalbare prijzen. Voor een interieurontwerp van 1 of twee ruimtes rekenen we een prijs van €750. Dit omvat een gedetailleerd ontwerpvoorstel met plattegronden, maatbepalingen, en suggesties voor meubels en accessoires. We zullen samen met u werken en vraagbaak blijven om uw visie en stijl tot leven te brengen.

Voor een compleet huisontwerp, inclusief meerdere ruimtes, geldt een prijs van €1250.

Onze betaalbare prijzen maken het voor iedereen mogelijk om te genieten van een op maat gemaakt interieurontwerp van Artistiek. Of u nu een enkele ruimte wilt vernieuwen of een volledige make-over voor uw huis wilt, wij staan voor u klaar om u te begeleiden en te inspireren.

Kom langs in onze showroom in Breda, waar u onze eerdere projecten kunt bekijken, kennis kunt maken met onze ontwerpers en meer te weten kunt komen over onze betaalbare maatwerk interieurontwerpen. Samen zullen we uw interieurdromen realiseren.