Onze meubels van Nederlandse bodem

Onze Ambachtelijke werkplaats

Ontdek de ambachtelijke ziel van Artistiek in onze eigen werkplaats, waar meubels met zorg worden gestoffeerd en houten tafels met de hand worden bewerkt door ons gepassioneerde team. Elk stuk straalt vakmanschap uit, met aandacht voor detail en liefde voor het ambacht. Welkom in onze creatieve smederij.

Kennismaken?
Wij bellen graag op.

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je terug!

Een eigen werkplaats

Het hebben van een eigen werkplaats biedt Artistiek Interieurontwerpers de mogelijkheid om vakmanschap tot leven te brengen. Hier kunnen we met passie en precisie unieke meubelstukken creëren die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten. Het stelt ons ook in staat om flexibiliteit, kwaliteitscontrole en snelle service te bieden, waardoor we een ongeëvenaarde ervaring kunnen leveren.

  • Maatwerk en flexibele productie

  • Kwaliteitscontrole

  • Efficiënte levering en goede levertijden

Veelgestelde vragen

Ja, wij monteren alle meubels in onze werkplaats voordat ze worden afgeleverd bij de klant. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat elk meubelstuk perfect is afgewerkt en gereed is voor gebruik.

Ja, in onze werkplaats vervaardigen we op maat gemaakte houten meubels, waarbij we rekening houden met de specifieke wensen en afmetingen van onze klanten.

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en voeren regelmatig controles uit tijdens het productieproces om ervoor te zorgen dat elk meubelstuk voldoet aan onze hoge standaarden.

In onze werkplaats worden diverse ambachtelijke taken uitgevoerd, waaronder het stofferen van meubels, het bewerken van hout voor tafels en het vervaardigen van frames en onderstellen.

Met een klein en trouw team vakmensen die al vele jaren bij artistiek werken stofferen wij onze banken, kussens en losstaande meubels. Ons personeel is trots op de mooie materialen die zij hiervoor mogen gebruiken.

Loading...

Uw wensen met onze visie

Vakmanschap en visie komen samen

Heeft u een bijzonder huis en wilt u de inrichting laten passen bij uw woning? neem contact met ons op en onze vakmensen realiseren uw droominterieur.