Interieurontwerp Oisterwijk laten maken

Met 40 jaar ervaring in het inrichten van mooie luxewoningen in Brabant, kunnen wij u helpen met een interieurplan dat bij u past. Vanuit onze studio in Breda komen onze ervaren interieurontwerpers bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij creëren een interieurplan dat echt bij uw woonsituatie past met de bijzondere meubels die Artistiek zo kenmerken. Zo helpen wij u ook graag met een mooi interieurontwerp voor uw woning in Oisterwijk.

Neem contact op

Woont u in Oisterwijk of omgeving en wilt u dat wij bij u langskomen? Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Interieurontwerp Oisterwijk

Artistiek interieurontwerpers heeft zo’n 40 jaar ervaring in het maken van maatwerk interieuroplossingen voor de particuliere markt. De interieurplannen die wij maken passen naadloos bij onze klanten. Wij zijn bedreven in het maken van Interieurontwerpen voor uw woning en kunnen ook u helpen wanneer u woont in de regio van Oisterwijk.

Onze interieurontwerp studio heeft alle onderdelen in huis om uw woning van een nieuw maatwerk interieur te voorzien. Onze laswerkplaats, houtwerkplaats, elektro werkplaats en meubelstoffeerderij waar wij onze bijzondere meubels maken zijn gesitueerd in Oosterhout. Wij richten huizen in met onze eigen ontwerp meubels, verlichting en tapijten.

Werkwijze interieurontwerp

Wanneer u een plan door onze studio wil laten maken, bent u uitgenodigd om bij ons inspiratie op te komen doen. Tijdens deze kennismaking nemen wij uw wensen door en laten wij u onze mooie meubels zien.

Wanneer wij een plan mogen maken voor uw hele woning, meten we deze in en creëren wij in ongeveer drie weken een maatwerk interieurplan van uw woning in de regio van Oisterwijk. U ontvangt van ons een 3D interieur rendering die u zelf met vrienden en familie kunt delen via een handige QR-code. Wij komen ook graag bij u langs in Den BoschVughtOisterwijk en Breda.

Realisatie van ons interieurontwerp

Hebben wij de juiste snaar geraakt en hebben wij een passend plan gemaakt voor uw woning in Oisterwijk?
Dan begint het leukste gedeelte. U bent van harte welkom om op een tijdstip dat u schikt bij onze studio in Breda langs te komen. Hier ontvangen Bart en Ellen u met een goed glas wijn en nemen u mee in onze interieur showroom. U kiest de stoffen en materialen die bij u passen en wij gaan voor u aan het werk.

Ons eigen team komt de gordijnen, tafels, meubels en verlichting bij u leveren. U hoeft helemaal niets te doen, onze jongens ontzorgen u volledig.

Wij leveren uw woning in Oisterwijk afgestyled af en gebruiken hiervoor uw eigen spullen. Wanneer wij weg zijn, is uw huis weer van u en kunt u ontspannen een glas wijn drinken in uw vernieuwde woonkamer.