U bent ze waarschijnlijk al eens tegengekomen bij Tinello exclusieve keukens of in de Stijlvol Wonen. Al enige jaren staat Artistiek bekend om de productie van maatwerk keukenbankjes en eetkamer banken, naar eigen design van Bart van Bekhoven. De mooiste keukenbank van Nederland wordt gemaakt in onze eigen atelier in Oosterhout.

De vormen van de keukenbank zijn strak en modern en de stof of leerkeuze maakt het design compleet. De luxe patroonstoffen en mooie volle leren huiden zijn van de beste kwaliteit, waardoor de bankjes vele jaren prachtig blijven.

Neem een kijkje
in onze showroom.

Laat u inspireren in onze ruime studio aan de rand van Breda.

De banken zijn er in twee uitvoeringen:

Hoog

De hogere bank is geschikt voor gebruik aan de keuken en heeft een voetensteun in het model opgenomen. Wanneer u bij ons een CSK-keukenbank afneemt kunt u kiezen voor een extra voetensteun die tegen het keukenblok aan komt te staan. Zo zit u tijdens het eten en tijdens de lange borrelavonden goed.

Laag

De lage variant is een bank geschikt voor gebruik aan de eettafel. Dit model keukenbank maken we in verschillende maten variërend tussen de 120 en 330. Zo passen ze uitstekend aan de langste tafels