Artistiek op de Art of living beurs

Wij nodigen u uit om ons te bezoeken op de Art of Living beurs het weekend van 17 – 19 mei in de Autotron Rosmalen.

Het team van artistiek verwelkomt u graag op deze designbeurs. Voor kaarten kunt u mailen naar ellen@artistiek.nl

The Art of Living Event is hét woon- en designevent waar high-end particulier en professional tot elkaar komen!

De locatie van het event is in het Autotron: Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen. Met een ruimte van 10.000 m2 indoor en een capiciteit van ruim 15.000 personen indoor.

 

Kortom, de Art of Living Beurs is een must-visit voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van interieurontwerp en architectuur. Kom langs en ontdek de nieuwste trends, ontmoet vakmensen en laat je inspireren door creativiteit en vakmanschap. We kijken ernaar uit je daar te verwelkomen!

Wat is er op de beurs te zien?

8 Speciaal Ontworpen Designkamers: Ervaar de creatieve visie van vooraanstaande Nederlandse en Belgische interieurontwerpstudio’s in samenwerking met partners. Deze kamers zijn levende voorbeelden van innovatie en vakmanschap.

Ontmoetingen tussen Professionals en Particulieren: Of je nu op zoek bent naar informatie, inspiratie of samenwerkingsmogelijkheden, de beurs biedt een unieke gelegenheid om in contact te komen met experts uit de industrie.

Gerichte Bezoekersgroep: Met een divers publiek uit Nederland, België en internationaal, is de beurs een bron van inspiratie voor iedereen die geïnteresseerd is in high-end architectuur, design en meer.

Exclusieve Tuin: Ontsnap aan de drukte en ontdek een oase van rust in de exclusieve tuin van ruim 200m², met prachtige outdoordesigns die speciaal zijn ontworpen en aangelegd in de hal binnen.

Breed Aanbod aan Exposanten: Van architectuur en bouw tot interieur, kunst en tuin, de beurs biedt een scala aan exposanten die tegemoetkomen aan verschillende interesses en behoeften.

Media-exposure en Masterclasses: Het evenement krijgt ook ruime aandacht via diverse media-platforms en biedt masterclasses door experts voor diepgaande inzichten in verschillende aspecten van design en architectuur.

Neem een kijkje
in onze showroom.

Laat u inspireren in onze ruime studio aan de rand van Breda.